вторник, мај 21, 2024

таг: кирил зајков

Викенд населбата Суитлак добива водоводна мрежа

Со заедничка инвестиција на Општина Штип, ЈП Исар и жителите на населбата Суитлак, конечно се започнува со поставување на водоводна мрежа за овој дел...

Штипското ЈП „Стипион“ доби нов директор, планот и програмата за работа...

И по примопредавањето на директорската функција плановите за функционирање на Јавното претпријатие „Стипион“ остануваат исти. Новиот директор Кирил Зајков, вели дека ќе работат на...