четврток, март 4, 2021

Општина Штип најтранспарентна веб општина во државата

Според извештајот од проектот „Следење на принципите на јавната администрација во зачувување на вредностите на добро управување“ финансиран од Европската унија, Општина Штип е...
USAID Македонски Медиа Сервис
Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin
Youtube
Email

НАЈЧИТАНИ