Free Porn
xbporn

таг: фекална канализација

Канализациска мрежа за дваесетина домаќинства од населбата Долна Железничка

Дваесет домаќинства и десет индустриски објекти во  населбата Долна Железничка се поврзани со фекална канализација, потврди градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов. Забележа дека...

Се решава проблемот со фекалната канализација во населба Долна Железничка

Започнаа градежните активности за поврзување на населбата Долна Железничка со фекална канализација. Градоначалникот Иван Јорданов на денешната средба со новинарите истакна дека неколку домаќинства...

Домаќинствата кај училиштето “Гоце Делчев” добија соодветна фекална канализација

Започна уредувањето на платото пред ООУ “Гоце Делчев”, откако претходно по долги години конечно се реши проблемот со излевањето на фекалната канализација со кој...

Во тек последната фаза од изградбата на фекалната канализација во населба...

Во текот на изминатите неколку дена активно се работи на реализација на последната фаза од проектот за изградба на фекална канализација и поврзување на...

По повеќе од 30 години жителите на горна Железничка добија фекална...

Продолжува уредувањето во населбата горна Железничка. Во текот на изминатите неколку месеци во овој дел од населбата се работеше на поставување на секундарната фекална...

После 40 години фекална канализација и водоводна мрежа за жителите...

Нова водоводна мрежа и фекална канализација добиваат петнаесетина домаќинства на улицата “Кежовица“ во штипско Ново Село. Според зборовите на градоначалникот Иван Јорданов, за да...

Започнува решавањето на деценискиот проблем со фекална канализација во населбата Железничка

Во горниот дел од населба Железничка денес се започна со реализирање на долгоочекуваниот и долгонајавуваниот проект кој би требало да реши еден од децениските...