сабота, август 13, 2022

таг: тендер

Селата Фурка, Црничани и Николиќ наскоро ќе добијат асфалт, тендерот е...

Парите се обезбедени, во тек е тендерската постапка, по што конечно жителите од селата Фурка, Црничани и Николиќ ќе добијат асфалт со вкупна должина...

Распишан тендерот за БРТ, Скопје е првиот град на Балканот со...

Град Скопје го распиша тендерот преку кој ќе се бара оператор што ќе го изгради Бас рапид транзит системот со кредитот од Европската банка...

Крушево: Нема да има проблеми со водоснабдувањето во ИЗ ,,Опаленик“, објавен...

Со цел да се обезбеди редовно водоснабдување доволно за фабриките, сегашни и идни во Индустриската зона „Опаленик“, по завршувањето на првата, започна  да се...

До крајот на годината се очекува да започне изградбата на брана...

Министерството за транспорт и врски денеска ја распиша постапката избор на фирма која ќе биде најповолен изведувач за долгоочекуваната изградба на брана на река...

Каменица започнува постапката за реконструкција и изградба на регионалниот пат до...

Со денес распишаниот тендер од страна на ЈП Државни патишта во Македонска Каменица започнува постапката за реконструкција и изградба на регионалниот пат до село...