вторник, април 23, 2024

таг: пензионери

Од денес бесплатен петок за сите пензионери за користење на јавниот...

Од денес пензионерите секој петок ќе можат бесплатно да се превезуваат со општинскиот линиски превоз во Општина Штип, како резултат на одлуката од страна...

Пензионерите си ги кажаа проблемите на градоначалникот Ангов

Градоначалникот на Општина Дојран се сретнаа со пензионерите. На средбата се разговараше за активностите на пензионерите како и тековните проблеми со кои се соочуваат. “Главната...

„Пензионерски поетски средби“ на локалитетот „Баргала“

Пензионери од Штип, Карбинци и Лозово читаа поезија и се дружеа на локалитетот „Баргала“. „Денес ја имав честа да присуствувам и да ги поздравам пензионерите...