Free Porn
xbporn

таг: образование

Хаосот во државата станува хаос во образованието, градоначалникот на Штип Иван...

Хаосот кој што е присутен во државата се префрлува како хаос во основното образование, а Бирото за развој на образованието со новата концепција врши...

Образованието – тема на ЛСП Струмица

Локалниот совет за превенција денеска ја одржа 13-та работна конференција на која што присуствуваа и директорите на основните и средните училишта и претставници од...

СДСМ го заробува образованието, вели Јорданов за неможноста директорите да полагаат...

Канцер што метастазира и се шири во сите институции, вака штипскиот градоначалник Иван Јорданов ја оцени СДСМ откако една и пол година професорите не...

Крушевскиот градоначалик со порака на меѓународниот ден на образованието-Никогаш не престанувајте...

На меѓународниот ден на образованието, Крушево може да се пофали со повеќе реализирани проекти, кои што значат поквалитетно образование но и поголема достапност на...

Реформите во образованието, тема на трибина во ООУ„Страшо Пинџур“

Трибина на тема „Темелна реформа за подобро, поквалитетно образование за нашите деца“ се одржа неделава во ООУ “Страшо Пинџур.“ На едно место во исто...

Настава со физичко присуство бараат училиштата во Свети Николе (видео)

Најголемиот дел од родителите во анектите на училиштата во Свети Николе се изјасниле за настава со физичко присуство. Училишното ѕвонче на први октомври треба...

Куманово: На 26-ти нов тендер за фирма доставувач на нафта во...

Откако утринава со почетокот на второто полугодие од учебната година се јавија проблеми со затоплување на училниците во одредени училишта, одговор даде и првиот...