Free Porn
xbporn

таг: мојаопштина

Започнува проектот за осветлување, оградување и мапирање на локалитетот „Баргала“, потпишан...

Почнува постапката за реализирање на проектот, со кој локалитетот Баргала , ќе добие нов квалитет во прилог на подобра туристичка понуда. „Денес и официјално потпишавме...

Општина Карбинци заедно со жителите го креира Буџетот за 2023 година

Панел дискусија со цел заедничко креирање на буџетот за 2023 година, се одржа во Општина Kарбинци. Граѓаните претставени преку своите Месни зеедници и бизнис секторот...

Општина Карбинци со покана до граѓаните и бизнис секторот за заедничко...

Покана до граѓаните и бизнис секторот упати Општина Карбинци со цел заедничко креирање на буџетот за идната година. Тие ќе можат да учествуваат во формирањето...

Асфалтиран дел од регионалниот пат кон Плачковица

Значително ќе се подобри пристапот до викенд населбата Вртешка. Денес беше асфалтиран дел од регионалниот пат во Плачковица. Имено во соработка со Македонија пат се...

Резервоар за вода и цефковод за поквалитетно водоснабдување во селата Таринци...

Започна реализацијата на проектот со кој значително ќе се подобри водоснабрувањето во селата Таринци и Долни Балван. „Општина Карбинци ги изработи сите потребни технички документи...

Паунов: Подготовките за приклучувањето со Х.С Злетовица во завршна фаза

Филтер станицата, цевководот од 18 километри во осум населени места и пристапниот пат до  станицата ќе бидат завршени до крајот на оваа градежна сезона,...

Градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов неделава одбележа една година од...

Изградени повеќе од 5 километри улици и патишта во повеќе населени места во општината, спортски игралишта, нова урбана опрема, почеток на реконструкција на мостот...

Изработен проект за плоштад во селото Долни Балван

Каналот ,,Герен" во Долни Балван наскоро ќе биде урбано уреден со плоштад и партерно решение, информира градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов. „Изработен е проектот...

Одобрен проектот за доградба на градинката во Општина Карбинци

Простор за згрижување на уште педесетина дечиња, ќе добие детската градинка „Kокичиња“ во Општина Карбинци. „Официјално е одобрен проектот за доградба од страната на Министерството...

Карбинци и Крупиште добија спортски игралишта

Жителите на селата Карбинци и Крупиште добија спортски игралишта. Тие денеска и официјално беа пуштени во употреба. Средствата во висина од 3,6 милиони денари се...