Free Porn
xbporn

таг: 8 Ноември

Повеќе паркинг места добија жителите на населбата “8 Ноември”

По барање на жителите на населбата 8 ноември, а како резултат на се поголемиот број автомобили во истата, денес и официјлано ставени во употреба...

Од денес започнува пилот-проектот за менаџирање со отпад во населбата 8...

Во населбата 8 Ноември од денес започнуваат активностите за имплементација на пилот проектот за менаџирање со отпад, кој за прв пат се реализира во...

Со свечена седница и доделување на осмоноемвриските признанија, Штип го одбележа...

Свечена седница по повод одбележувањето на 79 години од ослободувањето на градот, одржа денес Советот на Општина Штип. На присутните најпрво им се обрати претседателката...