петок, мај 24, 2024

таг: христијан мицкоски

Капитален проект на Општина Карбинци, нова зграда со европски услови за...

Пред нешто помалку од месец дена, Општина Карбинци започна со работа на еден од најголемите капитални проекти, дел од предизборните ветувања на градоначалникот Виктор...

Штипскиот градоначалник Јорданов и Мицкоски извршија увид на капиталните инвестиции во...

Проширената пешачка патека на реката Брегалница која сега има и велосипедска лента, парковите во изведба во населбите Сењак и Дуизлак, улицата Ванчо Китанов која...

Почна реконструкцијата на речното корито во Свети Николе (видео)

Во делот кај Градскиот стадион и спортската сала, почнаа работите на реконструкција на коритото на Горобинска река во Свети Николе. Вчера беше означен почетокот...