недела, мај 19, 2024

таг: санација

Инженерски тим од АРМ почна со санација во Делчево

Инженерски тим од АРМ денеска влезе во Делчево, раководејќи се по утврден план од Министерството за транспорт и врски на санација на критични точки...

Механизацијата на Јавните државни претпријатија во „офанзива“ во Делчево и последиците...

Владата одлучи јавни државни претпријатија да ги санираат штетите на улиците и патиштата во општините Делчево и Крива Паланка кои беа оштетени од поплавите од невремето што...

(видео) Почна санацијата на оштетениот столб на мостот на реката...

По десет месеци од оштетувањето на столбот и искривувањето на мостот на реката Брегалница кај селото Балван, денеска почнаа подготвителните работи за старт на...

Почнуваат градежните работи за санација на мостот кај Долни Балван

Од идната недела почнуваат градежните активности за санација на мостот на реката Брегалница кај селото Долни Балван, најави градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов. „Веќе...

Кога ќе се санира мостот кај Долни Балван ?-Проектот е изработен,...

Проектот е изработен, но сега мора да се обезбедат пари. Кога оштетениот мост кај селото Долни Балван ќе биде конечно ставен во функција во...