четврток, август 5, 2021

таг: превоз

Јавниот превоз во Скопје денеска и утре по неделен возен ред

Јавниот превоз денеска и утре ќе сообраќа по неделен возен ред – соопшти Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП). Денеска дежурни ќе бидат билетарниците на Зелен пазар...

Пријави оган на 193 апелираат од Град Скопје

Со оглед на моменталната состојба со корона вирусот и новите протоколи, оваа година Бадниковите огнови и собири ќе изостанат. Од Град Скопје апелираат да...