Free Porn
xbporn

таг: првачиња

Прв училиштен ден за 107 првачиња во Делчево

За  1397 ученици во Делчево денеска започна учебната 2022/23 година. Од запишаните ученици, 107 се првачиња, додека 75 ученици за прв пат седнуваат во средношколските...

Топло добредојде на првиот училиштен ден на учениците им посака градоначалникот...

Подобри услови во училиштата, мотивирани и успешни ученици, тоа им го вети градоначалникот на Општина Дојран Анго Ангов на учениците, кој заедно со директорот...

Штипските првачиња ќе добијат ранчиња, училишен прибор и маички за почеток...

Првачињата кои се запишани во основните училишта во Општина Штип годинава на својот прв учичишен ден ќе добијат ранчиња, училишен прибор и маички. Штипскиот градоначалник...

За секое прваче по 3.000 денари – Општина Делчево ги израдува...

Сите делчевски првачиња кои се запишани во двете основни училишта во Делчево во учебната 2022/23 ќе добијат по 3000 денари, еднократна поддршка од Општината....

Крушево: Со училиштен прибор и бонтон за успешен почеток на првачињата

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски со доделување на училиштен прибор и бонтон за деца им посака успешен почеток на првачињата на новата учебна...

Најдобрата ученичка во ООУ „Страшо Пинџур“ наградена со 5000 денари од...

Првенците на генерација се гордост на родителите, но и гордост на општината. На Мелани Пешова првенец на генерација 2017-2021 во ООУ"Страшо Пинџур", општина Карбинци и додели...

Во Куманово повеќе средношколци во прва година од првачиња

Вкупно 1160 првачиња во Куамново за прв пат седнаа во училишните клупи. Први добредојде им посакаа нивните постари сооученици организирајќи им распеана и разиграна...

Благ пораст на бројот на првачињата во Македонска Каменица

Со подароци за првачињата, но и за постарите ученици започна новата учебна година во училиштата во Македонска Каменица. На  пригодната свеченост во ООУ "Кирил...