Free Porn
xbporn

таг: павер елементи

Продолжува градежната офанзива, се уредуваат тротоари, а привршува и изградбата на...

Се градат тротоарите на улицата “ 11 Октомври “, а градоначалникот Иван Јорданов денес изврши увид на градежните активности во овој дел од градот....

Со павер елементи се уредуваат тротоарите на неколку локации во градот

После половина век, по барање на жителите започна уредувањето на тротоарските површини на неколку улици во градот. Градоначалникот Иван Јорданов кој денес изврши увид на...

Домаќинствата кај училиштето “Гоце Делчев” добија соодветна фекална канализација

Започна уредувањето на платото пред ООУ “Гоце Делчев”, откако претходно по долги години конечно се реши проблемот со излевањето на фекалната канализација со кој...

По скоро половина век, се уредуваат тротоарските површини пред станбените згради...

Со средства од буџетот на Општина Штип започна уредувањето на тротоарските површини, како и површините пред станбените згради на улицата Христијан Карпош во централното...

Заврши уредувањето на т.н ‘’ мини плоштад ‘’ во населбата Сењак

Хортикултурно уредување, поставување на павер елементи, клупи и урбана опрема е дел од севкупното уредување на т.н мини плоштад во една од најголемите населби...

После 40 години дел од тротоарите во населбата Сењак 2 добиваат...

Согласно барањата на тамошните жители, клупи, канделабри, урбана опрема и летниковци ќе се поставуваат во наредниот период пред влезовите на неколку станбени единици во...