сабота, јануари 29, 2022

таг: неделен бриф

Неделен Бриф за 27.11.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Словенечката амбасада ќе биде стратешки партнер на Дојран во заштитата на Дојранското езеро -Резервоарот за вода во крушевско Пресил...

Неделен Бриф за 20.11.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Се реконструира канализациската и атмосферска мрежа на улицата „Живко Чинго“ во Свети Николе -Започна реконструкцијата на Младинскиот дом во...

Неделен Бриф за 13.11.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Реконстурирана „Турската бања“, нова туристичка атракција во Дојран -Се гради водовод во Ѕвегор, заврши изградбата на велосипедската патека -Штип одбележа...

Неделен Бриф за 06.11.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Формиран делчевскиот Совет, Претседателот се откажа од надоместокот -Максим Димитриевски го официјализира својот втор мандат како градоначалник на   ...

Неделен Бриф за 30.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Продолжуваат градежните зафати на улицата Аргир Манасиев во Гевгелија -Општина Куманово врши избор за најдобар субенир на град Куманово -Младите...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 30.10.2021

Во најновиот неделен бриф посветен на Град Скопје  ве информираме за најновите активности во главниот град. Акцентот го ставаме на најважните активности на опшптината во...

Неделен Бриф за 23.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Општина Крива Паланка меѓу најуспешните локални заедници од Централна и         Југоисточна Европа -Се гради локалниот пат...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 23.10.2021

Добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, оваа недела акцентот го ставаме на следните неколку теми: *Скопјани пијат безбедна и квалитетна вода * Во рамките на програмата на Skopje Jazz...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.10.2021

На 16 от ден од месец Октомври ви посакувам добар ден и добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Овој...

Неделен Бриф за 09.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Крива Паланка одбележува 77 години од осамостојувањето -Општина Штип им додели плакети на основните училишта по повод Светскиот ден...