сабота, јануари 29, 2022

таг: неделен бриф

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 09.10.2021

Неделниот бриф посветен на Град Скопје го слушате во следните 10 минути во етерот на Радио канал 77. Акцентот го ставаме на најважните активности...

Неделен Бриф за 02.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Напредуваат работите на уредување на локалитетот „Бабин Дол“ во Крива Паланка -Крушево се најде во најновото издание на „Бизнис...

Неделен Бриф за 25.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Македонска Каменица ја одбележа Европската недела на мобилноста -Започна изградбата на канализационата мрежа во светиниколско Мустафино -Продолжуваат градежните активности на...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 25.09.2021

*Чипирајте го вашето домашно милениче *Нов асфалт на булеварот Крсте Мисирков, заврши неговата реконструкција *Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје за периодот 2021 -2030 година точка на градскиот совет *Град Скопје прв во регионот...

Неделен Бриф за 18.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Дневниот центар за лица со посебни потреби во Куманово доби специјално возило за транспорт - Продолжува регулацијата на речното...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 18.09.2021

На 18 от ден од месец сепетмври ви велиме добредојдовте во најновиот информатор за општина Град Скопје каде ги слушаме актуелностите кои се случија...

Неделен Бриф за 11.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Во Крива Паланка почна новиот циклус активности од програмата за општинско корисна работа. - Започна изградбата на новопланираната улица до Граничниот премин „Богородица" во Гевгелија - Светиниколското училиште ООУ ,,Кирил и Методиј" стана Центар за поддршка на децата со попречености -Крушево го одбележа...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 04.09.2021

Денеска сме 4 ти август сабота, добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, акцентот во истиот го ставаме на следниве актуелности: *Реконструкција на страничното...

Неделен Бриф за 04.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: Општина Дојран го доби првото инклузивно игралиште Воениот оркестар и Баталјонот за почести на одбележувањето на денот...

Неделен Бриф за 28.08.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Социјалната зграда во Пробиштип е завршена, се чека на технички преглед -Решени децениски проблеми со новите инфраструктурни проекти во...