недела, септември 25, 2022

таг: канал 77

Неделен Бриф за 30.07.2022

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Мостот кај с. Долни Балван ќе биде саниран до декември, обезбедени дел од средствата - Штип со ново предлог...

Неделен Бриф за 30.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Продолжуваат градежните зафати на улицата Аргир Манасиев во Гевгелија -Општина Куманово врши избор за најдобар субенир на град Куманово -Младите...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 30.10.2021

Во најновиот неделен бриф посветен на Град Скопје  ве информираме за најновите активности во главниот град. Акцентот го ставаме на најважните активности на опшптината во...

Неделен Бриф за 23.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Општина Крива Паланка меѓу најуспешните локални заедници од Централна и         Југоисточна Европа -Се гради локалниот пат...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.10.2021

На 16 от ден од месец Октомври ви посакувам добар ден и добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Овој...

Неделен Бриф за 09.10.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Крива Паланка одбележува 77 години од осамостојувањето -Општина Штип им додели плакети на основните училишта по повод Светскиот ден...

Неделен Бриф за 11.09.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Во Крива Паланка почна новиот циклус активности од програмата за општинско корисна работа. - Започна изградбата на новопланираната улица до Граничниот премин „Богородица" во Гевгелија - Светиниколското училиште ООУ ,,Кирил и Методиј" стана Центар за поддршка на децата со попречености -Крушево го одбележа...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 04.09.2021

Денеска сме 4 ти август сабота, добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, акцентот во истиот го ставаме на следниве актуелности: *Реконструкција на страничното...

Неделен Бриф за 21.08.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Гевгелија од денеска е град – домаќин на Прелиминарна рунда во футсал „Лига на шампиони“ -Со донација на САД...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 21.08.2021

На 21 от ден во месец август, ви го носиме новото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Активностите во главниот град за...