петок, август 12, 2022

таг: градСкопје

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 14.08.2021

Добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје, фокусот оваа недела го ставаме на следниве активности: *Ослободени и реконструирни тротоари, велосипедски патеки,...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 07.08.2021

Во осмиот месец од годината, на седмиот ден од месецот ви го носиме новото издание на Неделен брифинг посветен на Град Скопје. Изминатата недела...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 31.07.2021

Добредојдовте во последниот неделен бриф посветен на Град Скопје за месец јули. Во него ви ги носиме активностите кои се случваа во рамките на...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 24.07.2021

Ова се минутите кои ги посветуваме на општинските актуелности во главниот град. Изминатата недела во градот Скопје локалните власти акцентот го ставија на градежните...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 17.07.2021

На 198 от ден од годината ви го носиме градскиот информатор и се она што беше актуелно изминатата недела во општина Град Скопје. Се...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 10.07.2021

Добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Градот Скопје. Во него акцент ставаме на следните активности кои ги имаше градот изминатата недела: *Презентиран БРТ системот, експертите...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 03.07.2021

Првата сабота од месец јули, месецот кој брои 31 ден ви го носиме новото издание на Неделниот брифинг посветен на Град Скопје. Жешкото лето...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 26.06.2021

Летна градежна офанзива, реконструкција на шеталишта, културни настани се само дел од актуелностите од главниот град. Подетално ви ги носиме во новото и последно...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 19.06.2021

Неколку минути по означување на пладне ви велиме добредојдовте во саботно издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Токму тука во следните минути...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 12.06.2021

Ова е терминот кој го резервиравме за да ви ги претставиме новитетите во општина Град Скопје. Следните 10 минути исполнети со настани, градежни активности,...