недела, ноември 28, 2021

таг: градСкопје

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 20.11.2021

Креативноста на Скопјани за асоцијациите кои ги даваат за главниот град се навистина со широк спектар. Една од тие креации вели „Скопје е искористен...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 13.11.2021

Добредојдовте вие го следите Неделниот бриф посветен на Град Скопје. Во него акцентот го ставаме на следните активности во рамките на општината: *Од првиот ден...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 06.11.2021

На 6 -от ден од десеттиот месец од оваа година ви го носиме Неделниот бриф посветен на Град Скопје. Во него се следните активности на општината: *Данела Арсовска е новата градоначалничка на Град Скопје *Избрани се добитниците на наградата „13 Ноември“ на Град Скопје за 2021 година *Изградени се скалилата за пристап до новиот влез на Инфективната клиника *Се подготвува ново реновирано живеалиште за белите лавови во скопската Зоолошка градина *Животниот пат...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 30.10.2021

Во најновиот неделен бриф посветен на Град Скопје  ве информираме за најновите активности во главниот град. Акцентот го ставаме на најважните активности на опшптината во...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 23.10.2021

Добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, оваа недела акцентот го ставаме на следните неколку теми: *Скопјани пијат безбедна и квалитетна вода * Во рамките на програмата на Skopje Jazz...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.10.2021

На 16 от ден од месец Октомври ви посакувам добар ден и добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Овој...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 09.10.2021

Неделниот бриф посветен на Град Скопје го слушате во следните 10 минути во етерот на Радио канал 77. Акцентот го ставаме на најважните активности...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 02.10.2021

Најновите актуелности од главниот град ви ги носиме во ова саботно издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје на стартот од десеттиот месец...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 25.09.2021

*Чипирајте го вашето домашно милениче *Нов асфалт на булеварот Крсте Мисирков, заврши неговата реконструкција *Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје за периодот 2021 -2030 година точка на градскиот совет *Град Скопје прв во регионот...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 18.09.2021

На 18 от ден од месец сепетмври ви велиме добредојдовте во најновиот информатор за општина Град Скопје каде ги слушаме актуелностите кои се случија...