петок, август 12, 2022

таг: градСкопје

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 23.10.2021

Добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, оваа недела акцентот го ставаме на следните неколку теми: *Скопјани пијат безбедна и квалитетна вода * Во рамките на програмата на Skopje Jazz...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.10.2021

На 16 от ден од месец Октомври ви посакувам добар ден и добредојдовте во најновото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Овој...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 09.10.2021

Неделниот бриф посветен на Град Скопје го слушате во следните 10 минути во етерот на Радио канал 77. Акцентот го ставаме на најважните активности...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 02.10.2021

Најновите актуелности од главниот град ви ги носиме во ова саботно издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје на стартот од десеттиот месец...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 25.09.2021

*Чипирајте го вашето домашно милениче *Нов асфалт на булеварот Крсте Мисирков, заврши неговата реконструкција *Стратегијата со акциски план за развој на културата на Град Скопје за периодот 2021 -2030 година точка на градскиот совет *Град Скопје прв во регионот...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 18.09.2021

На 18 от ден од месец сепетмври ви велиме добредојдовте во најновиот информатор за општина Град Скопје каде ги слушаме актуелностите кои се случија...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 11.09.2021

Најновите актуелни случувања во главниот град спакувани во 10 минутниот Неделен бриф посветен на Град Скопје го слушате во овој момент. Акцентот го ставаме...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 04.09.2021

Денеска сме 4 ти август сабота, добредојдовте во Неделниот бриф посветен на Град Скопје, акцентот во истиот го ставаме на следниве актуелности: *Реконструкција на страничното...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 28.08.2021

На последниот викенд од месец август ви го носиме Неделниот бриф посветен на Град Скопје, а во него ќе слушате: *Повеќе скопски општини ќе бидат...

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 21.08.2021

На 21 от ден во месец август, ви го носиме новото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Активностите во главниот град за...