среда, мај 22, 2024

таг: градски стадион

Започна уредувањето на штипскиот градски стадион

Почна уредувањето на Градскиот стадион во Штип. Денеска штипскиот градоначалник Јорданов истакна дека се почнати градежните активности за изградба на пристапен пат, а сите...

Судот ќе решава за недоградените трибини на градскиот стадион во Свети...

Општината Свети Николе го доби нарачаното вештачење за изведените работи на трибините на градскиот стадион, по што е покрената судска постапка. Наодите на вештакот...

На Градскиот стaдион во Штип почна изградба на нова трибина со...

Денеска на Градскиот стадион во Штип почна изградбата на нова западна трибина откако старата претходно беше урната. Средствата за изградба ги обезбеди Фудбалската федерација...