среда, јуни 19, 2024

таг: горна железничка

Започна изградбата на нова водоводна линија, а ќе се уредува и...

Триесетина домаќинства од населбата Горна Железничка ќе добијат нова водоводна линија што треба да ги реши зачестените дефекти и проблеми на веќе дотрајаната постоечка...

По повеќе од 30 години жителите на горна Железничка добија фекална...

Продолжува уредувањето во населбата горна Железничка. Во текот на изминатите неколку месеци во овој дел од населбата се работеше на поставување на секундарната фекална...

Започнува решавањето на деценискиот проблем со фекална канализација во населбата Железничка

Во горниот дел од населба Железничка денес се започна со реализирање на долгоочекуваниот и долгонајавуваниот проект кој би требало да реши еден од децениските...