понеделник, јули 15, 2024

таг: билтен

Дневен билтен на Општина Штип – 03.09.2018

Асфалтирање на улица „Петта Партиска“ Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, денеска ќе изврши увид во асфалтирањето на улицата „Петта Партиска“ во населбата Сењак, при...

Дневен билтен на Општина Штип – 31.08.2018

Свечен почеток на учебната 2018/2019 година Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, денеска ќе присуствува на свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година...

Дневен билтен на Општина Штип – 30.08.2018

Афалтирање на улицата „Иво Лола Рибар“ Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, денеска ќе изврши увид во асфалтирањето на улицата „Иво Лола Рибар“, при што...

Дневен билтен на Општина Штип – 27.08.2018

Честитка по повод големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, упати честитка до сите верници од православна вероисповед, по...

Дневен билтен на Општина Штип – 24.08.2018

Изјава за медиуми поврзана со асфалтирањето на улица „Иво Лола Рибар“ Денеска консултантката за комуникации, Кристина Костова, ќе даде изјава за медиуми поврзана со асфалтирањето...

Дневен билтен на Општина Штип – 23.08.2018

Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина Денеска ќе се одржи тринаесеттата седница на Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на...

Дневен билтен на Општина Штип – 22.08.2018

Почеток на рехабилитација на улицата „Крушевска Република“ Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, денеска ќе изврши увид во почетокот на рехабилитацијат ана улицата „Крушевска Република“...

Дневен билтен на Општина Штип – 21.08.2018

Честитка по повод Курбан Бајрам Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, денеска по повод празникот Курбан Бајрам упати честитка до сите верници од исламската вероисповед...

Дневен билтен на Општина Штип – 20.08.2018

Комисија за еднакви можности Денеска, 20.08.2018 г., ќе се одржи четвртата седница на Комисија за еднакви можности со почеток од 10:30 часот во сала 2...

Дневен билтен на Општина Штип – 17.08.2018

Ден на загинување на народниот херој Славчо Стојменски Денеска, 17.08.2018 г., делегација од Општина Штип, предводена од градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски ќе положи...