вторник, мај 21, 2024

таг: билтен

Дневен билтен на Општина Штип – 15.08.2018

Пастрамајлијада за 2018 г. Вчера, 14.08.2018 г., советникот за јавни дејности и култура, Кирил Панајотов  даде изјава за медиуми во врска со организацијата за Пастрамајлијадата...

Дневен билтен на Општина Штип – 14.08.2018

Пастрамајлијада за 2018 г. Денеска, 14.08.2018 г., советникот за јавни дејности и култура, Кирил Панајотов ќе даде изјава за медиуми во врска со организацијата за...

Дневен билтен на Општина Штип – 13.08.2018

Дневни активности на јавни претпријатија Денеска ЈП „Стипион 2011“ ќе работи на: Реконструкција на мал плоштад кај пензионерски дом Изградба на игралиште во населба Блок...

Дневен билтен на Општина Штип – 10.08.2018

Посета на манастир во село Брест Вчера 09.08.2018 г., градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски го посети манастирот во село Брест по повод празникот Св....

Дневен билтен на Општина Штип – 09.08.2018

Дневни активности на јавни претпријатија Денеска ЈП „Стипион 2011“ ќе работи на: Реконструкција на мал плоштад кај пензионерски дом Изградба на крак на улица Сане...

Дневен билтен на Општина Штип – 08.08.2018

Редовна месечна дезинсекција Денеска Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето се изврши...

Дневен билтен на Општина Штип – 07.08.2018

Информации за тековни инфраструктурни проекти Денеска, 07.08.2018 г., градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, преку изјава за медиуми ќе ја информира јавноста за сите тековни...

Дневен билтен на Општина Штип – 01.08.2018

Изведба на нова линија за фекална канализација Денеска, 03.08.2018 г., раководната единица  за водовод и канализација при ЈП „Исар“ Штип, меѓу останатите активности, ќе работи...

Дневен билтен на Општина Штип – 30.07.2018

Гостување во ТВ „Ирис“ На 28.07.2018 г., сабота градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски беше гостин во регионалната телевизија „Ирис“ со почеток од 17:00 часот.   Дневни...

Дневен билтен на Општина Штип – 27.07.2018

Градежни активности во населба „Сењак“ кај објект Луна Комерц Вчера градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски изврши увид во градежните активности во УЕ 36 во...