Free Porn
xbporn

таг: автентичен изглед

Се враќа автентичниот изглед на Ново Село, во тек втората фаза...

Штипско Ново Село си го враќа автентичниот изглед со поплучување на улиците. Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов на средба со новинарите ја најави...

Со проект од Бирото за рамномерен регионален развој, до автентичен изглед...

Поплочување со камени плочи на улицата "Крсте Мисирков" , почна денес во штипско Ново Село. Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов, кој денеска беше на...