asd

таг: 2023

Штипскиот градоначалник очекува историски највисок буџет во 2023

Штипскиот градоначалник Јорданов очекува поголем буџет за идната 2023 година, откако годинава општината имаше историски највисок буџет. Изминатава година градоначалникот вели Штип имал и...

Општина Карбинци заедно со жителите го креира Буџетот за 2023 година

Панел дискусија со цел заедничко креирање на буџетот за 2023 година, се одржа во Општина Kарбинци. Граѓаните претставени преку своите Месни зеедници и бизнис секторот...

Општина Карбинци со покана до граѓаните и бизнис секторот за заедничко...

Покана до граѓаните и бизнис секторот упати Општина Карбинци со цел заедничко креирање на буџетот за идната година. Тие ќе можат да учествуваат во формирањето...

Крушево оваа лето центар на авантуристичките збиднувања-тест настан за Светското првенство...

Од 7-ми до 13-ти август во Крушево ќе се одржи тест настан за 23-тото Светско првенство во змајарство класа 1и 9-тото Светско првенство во змајарствo...

Светското првенство во змајарство се одложува за 2023 година, Крушево останува...

Светското првенство во змајарство кое што требаше да се одржи од 17 до 31 јули, 2021 година во Крушево се одложува за 2023-та година. И...