четврток, април 25, 2024

таг: 2018

За жителите на Лозово обезбедени средства за надомест на штета ...

Вкупно 705 жители и правни лица на Општина Лозово, конечно ќе ја добијат штетата на своите земјоделски поседи но за невремето што го погоди...

Виница ги избра најуспешните спортисти за 2018 година

На манифестацијата „Спортски асови 2018“ им беа врачени признанијата на најуспешните спортисти од Виница за изминатата година. На јавниот повик, кој беше ортворен од...