вторник, септември 28, 2021

таг: Љубе Кузмановски

Новаци не е само РЕК и од филмовите на Манчевски туку...

Предизвикот да се поврзат со инфраструктура сите 41 населено место, луѓето да имаат прво проодни и асвалтирани патишта, чиста вода за пиење, адресирани сите...