четврток, март 30, 2023

таг: Југоисточна Македонија

Со европски и државни пари за „Дојран-туристички бисер во Југоисточна Македонија“

Зелена рекреативна зона со детски терени, патеки и урбана опрема, ќе добие нашиот туристички бисер ,крајбрежјето на дојранското езеро. Во Дојран деновиве започнаа активности во рамките...