вторник, мај 21, 2024

таг: јованка тренчевска

(видео) Потпишан Договор за изградба на новата детска градинка во Делчево...

Денеска во Делчево, министерката за труд и социјална политика Јована Тренчовска и градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, го потпишаа Договорот за изградба на...

Во Струмица е промовирана нова социјална услуга

Во Струмица е промовирана нова социјална услуга за околу 60 лица со попреченост, слепи, стари лица над 65 години и други лица со намален...