вторник, септември 26, 2023

таг: јкп плачковица

Расчистена и затворена депонијата кај село Аргулица

Од ЈКП Плачковица ги информираат жителите од Општина Карбинци дека завршија со активностите за расчистување и затварање на депонијата кај селото Аргулица. „Ја затворивме и...