вторник, април 23, 2024

таг: јавно претпријатие

Јане Мицевски назначен за ВД директор на јавното претпријатие „Дрисла”

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска за вршител на должноста директор на ЈП Депонија „Дрисла” го назначи Јане Мицевски, кој е дипломиран економист,...

Новото јавно претпријатие во Куманово се очекува да проработи во март

Изработката на урбанистичките планови и програми за 2018 година изостанаа бидејќи Јавното претпријатие „Куманово план“ се уште не е формирано, рече координаторот на советничката...