Free Porn
xbporn

таг: јавна набавка

Струмица станува првиот град на Балканот со целосно електрифициран јавен превоз

Новата учебна година во Струмица се очекува да почне со нови пет електрични автобуси со кои ќе се одвива превозот на учениците. Но, не...

Општина Делчево објави јавна набавка за изработка на техничка документација за...

Општина Делчево објави јавна набавка на услуги „Изработка на техничка  документација за изградба на кружни крстосници преку проектот-Подобрување на сообраќајните услови и безбедноста во сообраќајот преку...

Почнува постапката за реконструкција на улицата „Ванчо Прке“ во Делчево

Општина Делчево ја објави јавната набавка за реконструкција на улицата во должина „Ванчо Прке“ во должина од 223 метри. Паричните средства во висина од...