недела, март 3, 2024

таг: јавен повик

(видео) Костадинов: Струмица останува грижлив град со еднакви можности за сите

Обезбедување на лични асистенти за децата со попреченост во Струмица и официјално се реализира преку јавно отворениот повик за пријавување на невработени лица, кои...

Општински пари за образовни асистенти – Струмица објави јавен повик

Општина Струмица на 7 август го објави Јавниот повик за времен ангажман на евидентирани невработени лица за вклучување во проектот „Лични асистенти на ученици...

Отворени четири јавни повици за граѓански организации во Струмица

Течат деновите до кога граѓанските организации ќе можат да аплицираат со своите идеи и проекти на јавните повици што ги распиша општина Струмица. Во тек...

Струмица: Отворен повикот за обезбедување на бесплатен престој во градинка

Децата на самохраните родители, кои земаат плата пониска од просечната месечно исплатена нето плата на државно ниво, ќе може да бидат бесплатно згрижени во...

Општина Штип го објави новиот јавен повик за доделување линии за...

Општина Штип денеска објави јавен повик за поднесување понуди за доделување линии и пакет линии за вршење на општински линиски превоз на патници во...

Општина Струмица одвои средства за поддршка на спортските тренери

Најмногу десет тренери во спортските здруженија и други правни лица во областа на спортот од  Струмица ќе бидат селектирани за финансиска поддршка што ја...

Засега ништо од градскиот јавен превоз во Штип, на јавниот повик...

Засега неизвесно дали Општина Штип до септември ќе добие градски јавен превоз. Пропадна јавниот повик за прибирање на понуди за вршење на општински превоз...

Побарани граѓанските приоритети за креирање на буџетот на Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица упати јавен повик до здруженијата на граѓани, спортски клубови и други правни лица, чии програмски активности може да бидат финансирани од...

Радовиш: Јавен повик за „Самун ем татлија“

ЕЛС Општина Радовиш во соработка со ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ на ден 4 септември 2019 година објавуваат:  ЈАВЕН ПОВИК За пријавување и учество на...

Општината Штип распишува јавен повик за користење на јавни површини за...

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење јавни површини за организирање на панаѓури Општината Штип распишува јавен повик за користење на јавни површини за организирање на панаѓури. Панаѓури...