Free Porn
xbporn

таг: црвени кули

Се модернизира централното градско подрачје, нов бесплатен паркинг простор најавува градоначалникот...

По завршување на партерното уредување пред влезовите на познатите “црвени кули” на улицата “Христијан Карпош”, продолжува уредувањето на останатите влезови на станбените згради во...

По скоро половина век, се уредуваат тротоарските површини пред станбените згради...

Со средства од буџетот на Општина Штип започна уредувањето на тротоарските површини, како и површините пред станбените згради на улицата Христијан Карпош во централното...