четврток, март 30, 2023

таг: централна прослава

Делчево подготвено за централната прослава по повод Денот на македонската полиција

Делчево е подготвено да биде добар домаќин за централната прослава по повод Денот на македонската полиција која ќе се одржи во нашиот град на 7 мај, сабота, под...