четврток, септември 29, 2022

таг: угостителски објекти

Куманово и Тетово на врвот по бројот на угостителски објекти

Во земјава има вкупно 4.948 капацитети од кои 4.378 се угостителски објекти, а 570 се објекти за сместување гости, објави Државниот завод за статистика...