Free Porn
xbporn

таг: тппе

Донација за ТППЕ Делчево од Швајцарија

Делчевските пожарникари добија швајцарска донација од опрема за справување со пожари на објекти и отворен простор. Донацијата се состои од две скалила за гасење пожари високи...

Крушево: Пожарникарите добија реновирана просторија и зграда

Просторијата и зградата во која е сместена ТППЕ Крушево се целосно реконструирани и енергетски ефикасни. Со ова се подобруваат условите за работа на Единицата. “Просторијата...

ТППЕ Делчево доби ново протовпожарно возило

По повеќе од 4 децении, ТППЕ Делчево доби ново противпожарно возило со комплетна опрема за гаснење пожари. Противпожарното возило е од марката ФОРД со...

Нова опрема и теренско возило за ТППЕ Крушево

Градоначалникот Томе Христоски предаде нова опрема за пожарникарите од ТППЕ Крушево и ново теренско возило за потребите на службите. Опремата за вработените се состои од...

Штип: Инфективното одделение, ТППЕ-Штип, Стојанов и Голомеова – добитници на признанието...

Советот на Општина Штип донесе одлука признанието „8 Ноември“ за 2020 година да им се додели на: Д-р Трајче Стојанов – професор по филозофија...