вторник, мај 21, 2024

таг: струмица – дабиле

Отпочнуваат градежните работи на делницата Струмица – Дабиле

Сообраќај со изменет режим се најавува за делницата од магистралниот пат А4 Струмица – Дабиле, каде отпочнуваат градежни работи за реконструкција. -Поради тоа,  сообраќајот на...