петок, јуни 14, 2024

таг: средство против подмрзнување

Куманово: Службите се на терен и распрскуваат течност против подмрзнување

Снегот што денеска ги покри кумановските улици ги мобилизираше зимските служби. Од Општина Куманово информираат дека Службите за зимско одржување се на терен и...