вторник, април 23, 2024

таг: спортска сала

Руиниран и нефункционален објект во населбата Караорман ќе се преадаптира во...

Општина Штип во соработка со општествено одговорни компании започна со реконструкција на веќе постоечки но нефункционален објект кој ќе се преадаптира во спортска сала...

На крајот на април основците од Муртино ќе вежбаат во нова...

Привршува изградбата на спортската сала во ООУ „Маршал Тито“ во Муртино, која е проект на Владата со учество на Општината Струмица. Градоначалникот Костадин Костадинов...

Се реконструира спортската сала на штипското средно училиште “Коле Нехтенин“

В.д. Градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов, заедно со директорот на СОУ „Коле Нехтенин“, Дејан Павлов, изврши увид во работните активности за реконструкција на...

Подновена салата во ООУ “Св. Кирил и Методиј” во Македонска Каменица

Целосно е завршена реконструкцијата на подот во спортската сала во ООУ "Св. Кирил и Методиј" во Македонска Каменица. За оваа реконструкција се потрошени 3.646.200,00...