четврток, април 25, 2024

таг: спортист на годината

Дејан Митров прогласен за спортист на годината , Општина Штип ги...

Во преполната сала на Мултимедијалниот центар на Еконскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев" и во одлична организација и атмосфера, вчера беа врачени признанијата на...

Штип: Спортист на годината повторно Емил Павлов, годинава за прв пат...

Во организација на општина Штип и Комисијата за спорт беа доделени признанија на најдобрите и најистакнати спортисти. Признанија добија голем број на пионири, кадети, младинци,...

Прогласени најдобрите спортисти на Радовиш за 2019 година

Во присуство на голем број спортисти, тренери, спортски работници и претставници на спортските клубови и од бизнис-секторот во општината Радовиш, во средата беше одржана...