среда, декември 8, 2021

таг: соменик

Крушевскиот градоначалник во Нова Градишка беше дел од церемонијата на откривање...

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски беше дел од свечено откривање на споменик на пејачот Тоше Проески во Нова Градишка, Хрватска. Загинувањето на Проески на...