Free Porn
xbporn

таг: совет на Град Скопје

Во посета на ЈП Лајка, Советот на Град Скопје пред кои...

На покана на директорот Војислав Димитровски во посета на ЈП Лајка беа претставници на Советот на Град Скопје. На оваа средба беше презентирана Програмата на...

Град Скопје ги враќа старите имиња на улиците Ленинова, Железничка, Мексичка

Советот на Град Скопје на претстојната седница ќе расправа за имињата на 485 улици во градот. Најголем дел од овие улици досега биле именувани...

Леб и сол, Мизар, Есма Реџепова се само дел од 571...

Советот на Град Скопје на претстојната седница ќе расправа за дополнување на Листата на имиња на улици, плоштади, мостови и на други инфраструктурни објекти...

Се одржа 63 -та седница на Советот на Град Скопје

Помош за настраданите во катастрофалниот земјотрес во Општина Костајница и Општина Козарска Дубица, Ентитет Република Српска во Босна и Херцеговина е една од главните...