недела, мај 19, 2024

таг: словенија

Млади од Делчево во Словенија учеа за работата на пожарникарите

Осум ученици од основните училишта од Делчево заедно со градоначалникот, Горан Трајковски и претставници од ТППЕ Делчево присуствуваат на 20 интернационален противпожарен камп во...

Словенечката амбасада ќе биде стратешки партнер на Дојран во заштитата на...

Амбасадата на Република Словенија станува стратешки и долгорочен партнер на општина Дојран во реализацијата на клучни проекти од областа на заштитата и ревитализацијата на...