сабота, јули 2, 2022

таг: синдикат

Арсовска се сретна со претставници на синдикатите на ЈСП

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, се сретна со претставници на трите репрезентативни синдикати на вработените во Јавното сообраќајно претпријатие на Скопје - ЈСП. „На...