вторник, мај 21, 2024

таг: Сектор за образование во Општина Штип

Во нормални услови, но со 50 ученици помалку, започна второто полугодие...

Средните и основни училишта во Општина Штип, второто полугодие го започнаа со поголем број отсуства и со 50 ученици помалку, истакна денес раководителот на...