среда, мај 22, 2024

таг: седница на совет

Усвоени четири точки од областа на урбанизмот на 36-тата седница на...

Програмата за дополнување на Програмата за изработка на урбанистички планови на подрачјето на општина Струмица за 2024 година, беше една од усвоените точки на...

Предлог – Буџетот пред делчевските советници во понеделник

Предлог-Буџетот на Општина Делчево за 2023 година е на дневен ред на седницата на Советот, закажана за во понеделник. Покрај разгледувањето на предлог буџетот...

Усвоена Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево

Советниците од Советот на Општина Делчево на својата 7 Седница ја усвоија Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2021. Согласно со податоците...