четврток, април 25, 2024

таг: референдум

Без референдум, Јорданов најави два резервоари за вода од парите од...

Иако со месеци наназад градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов најавуваше дека на референдум штипјани ќе гласаат дали се согласни за парите од самопридинесот...

Референдум заедно со изборите наредната година, ќе побара градоначалникот Јорданов

Најдоброто решение би било за време на претседателските и парламентарни избори да се организира и референдум за искористување на средствата од самоприденосот за реконструкција...

Јорданов предлага референдумот за искористување на парите од самопридонесот да се...

Заедно со парламентарните избори да се спроведе референдум во Штип за искористување на средствата од самопридонесот. Ова го предложи градоначалникот Јорданов, потенцирајќи дека со...

На референдум заедно со локалните избори, ќе се бара пренамена на...

Со локалните избори да има и референдум за да можат граѓаните на Штип, да се изјаснат- средствата од самопридонесот кои се собираа за изградба...