вторник, април 23, 2024

таг: регионална депонија

Македонска Каменица започнува со селекција на отпадот

Нови 69 контејнери за селектирање на стакло, пластика и хартија доби Општината Македонска Каменица. Овие контејнетри, ЈП Камена Река ќе ги распореди на повеќе...

Неинформираноста на граѓаните на Свети Николе може да и’ пресуди на...

Иако проектот за изградба на регионална депонија интензивно ја вклучува Општината Свети Николе, јавноста воопшто не била информирана дека во околината на селото Мечкуевци...