вторник, мај 21, 2024

таг: предлог буџет

Предлог – Буџетот пред делчевските советници во понеделник

Предлог-Буџетот на Општина Делчево за 2023 година е на дневен ред на седницата на Советот, закажана за во понеделник. Покрај разгледувањето на предлог буџетот...

Општина Карбинци заедно со жителите го креира Буџетот за 2023 година

Панел дискусија со цел заедничко креирање на буџетот за 2023 година, се одржа во Општина Kарбинци. Граѓаните претставени преку своите Месни зеедници и бизнис секторот...

Гевгеличани можат електронски да предлагаат проекти за Предлог Буџетот за 2022...

Електронски се прибираат граѓанските предлози за Предлог Буџетот на Општина Гевгелија. На интернет страната на Општината споделен е линк каде може да се испраќаат...